Věděli jste, že sluneční brýle mohou mít i další vlastnosti, díky kterým uvidíte ještě lépe? Jednou z posledních novinek je technologie Prizm od Oakley, za níž stojí 15 let vývoje a výzkumu chování lidského oka. Skla s touto technologií najdete u vybraných brýlí Oakley. Výsledkem jsou skla, která poskytují neuvěřitelný kontrast a detail při široké škále světelných podmínek. Technologie Prizm přináší skla do různých podmínek a prostředí. Podle toho, kde nejčastěji jezdíte si tak můžete zvolit ty nejpříhodnější skla. Jezdíte-li nejčastěji po silnici, pak jsou pro vás vhodná skla Prizm Road. Ty vám pomáhají lépe vidět překážky a odhalit i jemné změny ve struktuře silnice a to i v prašných podmínkách. Pro běžné nošení jsou vhodná skla Prizm daily polarized, s kterými na vás čeká příjemnější vizuální zážitek.

V naší nabídce najdete i skla s technologií photochromic activated, která reaguje na měnící se světelné podmínky - při jasném, slunečném počasí se sklo výrazně ztmaví, při zataženém počasí se sklo vrátí do svého čirého stavu. Další alternativou do často měnícího se počasí jsou brýle s výměnným systém skel Switchlock. Jedná se o mechanický zamykací systém, který umožňuje rychlou, jednoduchou a efektivní výměnu skel podle aktuálních světelných podmínek. Tyto technologie najdete u sportovních brýlí Oakley.

Ani brýle od značky Electric nezůstávají pozadu a nabízejí technologii OHM (Optical Health Trough Melanin). Ta poskytuje jasnější, sytější vidění a zároveň chrání vaše oči i citlivou pokožku kolem očí a umožňuje tak očím větší odpočinek a vizuální zážitek. Melanin je přírodní pigment v lidském těle, jehož úkolem je chránit nás před negativním slunečním zářením. Všechny skla od Electric obsahují syntetický melanin blokující až 98 % modrého světla.

Obě výše zmíněné značky nabízejí u vybraných brýlí také polarizovaná skla, která redukují nežádoucí odlesky na minimum, umožňují věrné podání barev a navíc jsou ještě více odolné proti poškrábání.

Jedete na vodu a bojíte se, že svoje sluneční brýle cestou poškrábete nebo dokonce utopíte? Pak vám doporučujeme značku Neff, která vyniká svými hravými a pestrými designy a jejich brýle u nás pořídíte už od 295 Kč. I přes tuto nízkou cenu mají brýle kvalitní plastové obroučky a skla, která jsou odolná proti oděru a poskytují 100 % ochranu před UV zářením.

Sluneční brýle si můžete vybrat dle svého stylu - nabízíme speciální limitované edice jako Oakley Catalist VR46, žhavé novinky Oakley Crossrange, Electric Black Top a Electric Leadfoot, stálice jako Oakley Holbrook, Oakley Fuel Cell, Oakley Five Squares, Electric Knoxville, Electric Sixer i sportovní brýle jako Oakley EVZero, které vynikají svou lehkostí nebo Jawbreaker a Rader EV, které disponují technologií Switchlock.

PROHLÉDNOUT SLUNEČNÍ BRÝLE